Hold deg oppdatert med Office 365 Education Roadmap


Utviklingen av teknologi skjer kontinuerlig. Hold deg oppdatert på teknologien med Office 365 Education Roadmap.
Når du investerer i teknologi, investerer du i en levende ting. Tempoet i utviklingen av teknologi i dagens verden er slik at forbedringer og endringer skjer tilsynelatende kontinuerlig på både programvare, maskinvare og infrastruktur. Og med den økende bruken av skyen, kan plattformer og verktøy oppgraderes fortløpende av leverandørene uten at dette påvirker sluttbrukerne negativt. Dette fører også til at produktutviklere blir mye mer mottakelig for tilbakemeldinger fra brukerne, samt smidig i prosessen med å implementere funksjoner og funksjonalitet basert på disse forslagene.

Alle som investerer i teknologi på sin skole, på ulike nivåer og alderstrinn, har et felles ansvar for å bli med på å skape et miljø som vil forme læringen til hundrevis eller tusenvis av unge mennesker. Derfor er det viktig å vite – både de nåværende mulighetene teknologien tilbyr, samt hvor teknologien er på vei i fremtiden.

Office 365 Education Roadmap

Dermed er vi glade for å nå kunne dele Office 365 Education Roadmap. Her får du oversikt over lanserte oppdateringer, oppdateringer under utrulling eller som fremdeles er under utvikling, og eventuelle kansellerte oppdateringer. Du kan selvsagt også avgrense søket ditt blant annet etter ønsket produkt og plattform.

For å se hva som kommer innenfor utdanning, er det bare å gjøre følgende:

  1. Gå til roadmap.office.com.
  2. Åpne Filters.
  3. Under Services, velg Education.
  4. Klikk på ønsket lanseringsstatus.

Hvis du savner en funksjon på dette «veikartet» som du ønsker å se, så er det bare å komme med forslag på Education UserVoice.

Du kan lese hele det originale blogginnlegget på Office Blogs.

Leave a comment