Nytt i Office – mars


Det har skjedd mye den siste måneden og oppdateringer inkluderer verktøy for å migrere notater fra Evernote til OneNote, forbedringer i PowerPoint Designer og nye språk i Office for Mac og Skype Translator, samt oppdateringer for Office 365 Video.

OneNote hjelper deg med overgangen fra Evernote til OneNote

Tidligere denne måneden lanserte vi et verktøy som hjelper deg å importere dine Evernotenotater inn i OneNote, og responsen har vært overveldende. Hittil har mer enn 10,5 millioner Evernotesider blitt flyttet over til OneNote. Denne suksessen har nok mye å gjøre med OneNote sine unike evner, som blant annet inkluderer et fritt lerret der du kan kombinere tekst, bilder, dokumenter, håndskrift, lyd, video og mer; gratis offline tilgang; og ubegrenset månedlig opplasting. Last ned OneNote importverktøyet for Windows og kom i gang i dag. Importverktøyet for Mac vil utgis i de kommende månedene.

OneNote Importverktøy gjør det enkelt å migrere innholdet ditt fra Evernote til OneNote.

Søk etter håndskrift i bilder – i OneNote

I OneNote kan du allerede søke etter håndskrevne notater skrevet med penn eller finger og digitalt blekk. Nå kan OneNote søke etter håndskrevne notater og “tavler” som finnes i bildene du har lagt til i OneNote med Office Lens, samt andre verktøy som OneNote Clipper, me@onenote.com og Livescribe. Snart vil OneNote også støtte håndskriftgjenkjenning for bilder du legger direkte inn i OneNote fra hvilken som helst enhet. Disse forbedrede søkefunksjonene knyttet til håndskrift hjelper deg å få mer ut av OneNote, ved å kunne innhente, samle og organisere informasjon og notater i OneNote.

Nå kan du søke på håndskrevne notater som du har skannet inn i OneNote med Office Lens og andre verktøy.

Større kraft i PowerPoint Designer

For fire måneder siden ble PowerPoint Designer lansert, en ny intelligent designassistent, for å hjelpe deg å lage flotte lysbilder på sekunder. Som beskrevet i denne PowerPoint bloggen, er vi glade for å kunngjøre tre nye måter vi har gjort Designer kraftigere for å forbedre din brukeropplevelse i PowerPoint ved å gi deg større visuell effekt – på kortere tid.

Flere bilder

Inntil nå, har Designer kommet med designanbefalinger når du har satt inn et enkelt bilde i et PowerPoint-lysbilde. Nå kan Designer foreslå design når du setter inn flere bilder. Du vil se designforslag for inntil to bilder for alle PowerPoint-temaer, og opp til fire bilder ved bruk av spesifikke Office- og Galleritemaer.

Designer gir nå designanbefalinger når du setter inn flere bilder i PowerPoint.

Fargeuthenting

Designer analysere nå bildene og trekker ut de mest utbredte fargealternativene fra innsatte bilder og bruker denne informasjonen i ditt generelle tema. Dette fungerer med det nye galleritemaet og vil komme ut til de andre integrerte PowerPoint-temaene i månedene som kommer.

Ansiktsgjenkjenning

Nå kan Designer gjenkjenne hvilke bilder som inkluderer ansikter, og kan gjøre intelligente beskjæringsbeslutninger som prioriter disse når den kommer med forslag til design.

Ny språkstøtte i Office for Mac og Skype Translator

Det har vært stor forespørsel fra kunder om deres behov for høyre-til-venstre språkstøtte i Office 2016 for Mac. Nå støtter Office 2016 for Mac arabisk og hebraisk, og gir språkstøtte i Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Språkstøtte for Outlook vil komme i løpet av en måned. Lær mer om hvordan du kommer i gang her.

Office 2016 for Mac støtter nå et arabisk og hebraisk grensesnitt.

Skype Translator støtter nå også arabisk. Det betyr at enda flere mennesker rundt om i verden kan snakke et annet språk uten å lære det. Dette bidrar til å bryte ned språk- og kommunikasjonsbarrierer i hverdagen. Skype Translator støtter nå totalt åtte talespråk (arabisk, kinesisk (mandarin), engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk (brasiliansk) og spansk). Mer enn 50 ulike skriftspråk (inkludert norsk) støttes også, slik at du fortsatt kan tekste med andre rundt om i verden, selv om du ikke snakker samme språk. Sørg for at du har lastet ned den nyeste versjonen av Skype for Windows skrivebordsapp for å komme i gang!

Skype Translator støtter nå arabisk.

Office 365 Video seerstatistikk

I tillegg er video seerstatistikk nå tilgjengelig for Office 365 Video. Få innsikt i hva som fungerer. Du kan se aggregerte data om hvor mange som har sett videoene, hvor lenge de ser dem og hva nedgangen er over tid. Lær mer om seerstatistikk for en video i Office 365 Video.

Office 365 videoanalyse gir interaktive grafer som viser seertrender og seerengasjement.

Som alltid, lære mer om hva som er nytt denne måneden her: Office 2016 og Office for Mac. Hvis du er en Office 365 Home eller Personal kunde, må du registrere deg for Office Insider for å være en av de første til å bruke de nyeste og beste i Office produktivitet.

Du kan lese hele det originale blogginnlegget på Office Blogs.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s