Nytt i Sway – januar


Sway er at ev de nyeste verktøyene som nå brukes i undervisning verden over! Her er en kjapp oppsummering av nye funksjoner i Sway som ble offentliggjort i januar, for å gi deg en enda bedre Swayopplevelse!

Sway har nå en papirkurv

Etter forespørsler fra kunder har Sway nå fått papirkurv. Så om du uheldigvis sletter en Sway eller du vil gjenopprette en Sway du har slettet, vil du kunne gjøre dette ved å trykke på «Papirkurv» øverst i høyere hjørnet. Slettede Swayer vil ligge i papirkurven i opptil 30 dager. Når du har trykket på papirkurven får du opp alle slettede Swayer fra de siste 30 dagene, du kan se nøyaktig når Swayen ble slettet, du kan velge en eller flere Swayer og trykke «Gjenopprett» for å få dem tilbake til Sway-samlingen din på Sway.com.

Sway papirkurv

Swayer du sletter legges nå i papirkurven og kan gjenopprettes i 30 dager.

Presenter en Sway i fullskjermsmodus med Sway App for Windows 10

Å skape visuelle og interaktive presentasjoner er en av mange måter å bruke Sway på. Nå kan du også spille av i en Sway i fullskjerm i Sway for Windows 10.

 Presenter en Sway i fullskjermsmodus via Sway for Windows 10Klikk eller trykk på «Spill av» i Sway Appen for å vise den i fullskjermsmodus.

Send til Sway add-inn for OneNote (preview) er nå tilgjengelig for testing

Sway og OneNote er allerede gode venner og du kan for eksempel sette inn innhold fra OneNote direkte fra Sway. Nå kan du sende innhold fra OneNote dirkete til Sway, ved hjelp av en ny add-inn, Send to Sway add-in for OneNote (preview). Denne funksjonen lar deg opprette en ny Sway med bilder og tekst fra en side du har arbeidet med i OneNote. Deretter kan du legge til mer innhold og redigere din Sway som vanlig. Send til Sway add-inn for OneNote (preview)Ved hjelp av «Send To Sway» add-inn for OneNote, kan du nå opprette en Sway direkte fra OneNote.

Nå kan du dra bilder dirkete inn i Sway for Windows 10

Sway gjør det lett å skape interaktivt innhold og lar deg sette inn bilder for å gjøre presentasjonen din mer visuell. Nå er det lettere enn noen gang å raskt sette inn bilder i Sway. Du kan simpelt dra bildene du har lagret på PC’en direkte inn i Sway.

Oppdag flere måter å formatere innhold på ved å bruke grupper

Bruk av grupper i Sway er en av mine absolutte favoritter og nå kan du til og med gruppere grupper i Sway! Det vil med andre ord si at du nå kan få enda flere måter å kombinere innhold for å bedre utseende på din Sway.

Du kan lese hele det originale blogginnlegget på Office Blogs.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s