Nytt i OneNote og Office Lens – April


I april har det kommet flere nye funksjoner for OneNote og Office Lens som blant annet vil gi deg bedre multimedia opplevelser, mulighet for samarbeid og organisering.

Multimedia

Sett inn og vis innhold fra YouTube, Vimeo, Vine, Sway og mer, rett ved siden av notatene dine. Bare lim ønsket link inn i OneNote for Windows 10, Mac eller iOS, og du vil få en spillbar miniatyrversjon som kan spilles av direkte i OneNote. Snart vil du også være i stand til å legge gjøre det samme i OneNote Online med kopier og lim inn.

OneNote for Windows

Vi har oppdatert jobb og skole påloggingsprosessen, så nå kan du logge deg på OneNote for første gang ved hjelp av Office 365 organisasjons ID. Vi håper dette er med på å eliminere potensialet for forvirring, spare tid og gi folk tilgang til sine notater raskere.

For OneNote for Windows Phone, har du må muligheten til å ta lydopptak, noe som gir deg en ekstra, og enklere, måte å få ned dine ideer mens du er på farten.

OneNote for iOS

For OneNote på iOS, innfører vi noen nye ting som gjør det lettere å organisere notater.

  • For det første har vi brakt lasso verktøyet til iPad for å kunne velge, og ordne, grupper av lydopptak, bilder, tekst, figurer og andre elementer på siden.
  • For det andre kan du omorganisere lydinnspillinger, bilder, tekst, figurer og alle andre elementer på lerretet ved bare å trykke og dra.

  • Tredje ting er at du nå kan rotere bilder i OneNote på både iPad og iPhone.
  • For det fjerde, hvis bilder er noe for deg, kan du nå sette inn flere bilder på en side – på en gang – på iPad og iPhone.
    OneNote Online

OneNote Online

Smartoppslag – Den beste seeropplevelsen for referansemateriale kommer snart til OneNote Online. Smartoppslag er drevet av Bing og bruker den valgte teksten og omkringliggende innhold for å gi deg kontekstuelt relevante resultater. Velg en setning, åpne hurtigmenyen, klikk og lær.

Bibliotek – Finner du det tungvint å navigere din digitale bokhylle? Vi har omorganisert den notatblokklisten og nå kan du lett skille mellom personlige notatblokker, notatblokker som andre har delt med deg og OneNote Klassenotatblokker du tilhører. Nå, når du åpner OneNote Online, vil du tydelig kunne se disse ulike kategoriene. Pro-tips: ta turen direkte til onenote.com/notebooks for å sjekke ut den nye visningen. Om du likevel ikke kan finne det du leter etter. Sjekk ut det nye søkefeltet for å begrense utvalget.

Office Lens

Vi har lagt til noen nye funksjoner for Office Lens, vår populære lommeskanner, som hjelper deg å gå fra papir til digitalt. Nå kan du skanne og sette inn flere bilder samtidig på iOS. For iOS og Android, kan du nå rotere bilder før sending av innhold i stedet for å måtte ta et nytt bilde.

Last Office Lens gratis.

Du kan lese hele det originale blogginnlegget på Office Blogs.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s