Ny profilopplevelse vil snart være tilgjengelig i Office 365


Med oppdateringene i Office 365 vil den nye profilsiden vil gi deg en enda bedre brukeropplevelse. Nå samles profilsider og aktivitetssider i Delve, og gjør det enklere for deg å oppdage relevant innhold og informasjon, kontakte kolleger eller å finne ekspertise innenfor organisasjonen.

Se hva som er nytt:

Lær mer om dine kolleger

Den nye profilsiden gir deg mulighet til å lære mer om dine kolleger. Her finner du deres kontaktinformasjon; et bilde, stilling, hvem de arbeider for og en oppsummering av deres erfaring og kompetanse, samt et glimt av hva de arbeider med. Hvorfor opprette alt fra scratch, når du kan hente ideer fra kolleger? Som lærer i grunnskolen har man foreldremøter to ganger i året, hvorfor ikke bruke PowerPoint-presentasjonen som ble laget for trinnet i fjor som utgangspunkt?

Husk at Delve kun viser innhold som du allerede har tillatelse til å se, og andre vil heller ikke kunne se dine private dokumenter.

Delve og profil overview

Og det hele ser bra ut på enhver enhet.

Profilen er også praktisk. Du kan starte en Skype chat, Skype call eller opprette en e-post til en kollega direkte fra deres profilside.

kontaktinfo

Tilpass din profil og finn dokumenter raskt 

Personaliser din Delve ved å laste opp et profilbilde, velge en unik bakgrunn og oppdater din kompetanse. Up-to-date profiler gjør det enklere for andre å finne relevant informasjon om deg, og hjelper deg når du er på jakt etter informasjon om andre. Fra profilen din, kan du raskt og enkelt også gå tilbake til dokumentene dine, samt se dokumentene som dine kontakter arbeider med.

min profil

Delve er mer nyttig og intuitiv enn noensinne takket være den nye profilsiden. Ved å koble deg til innholdet og de kontaktene som er relevante for deg, hjelper Delve deg å holde oversikt på hva som foregår.

Utrulling av den nye profilopplevelsen finner sted over de neste ukene.

Du kan lese hele det originale blogginnlegget på Office Blogs

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s