Video

Hvordan endrer jeg rettigheter på deling av dokumenter?

Når du deler et dokument med andre kan du velge mellom to type rettigheter: «Kan redigere» som vil si at de kan gjøre endringer i dokumentet. «Kan vise» som betyr at de kan se, men ikke røre. I denne Mixen ser du hvordan du kan endre mellom rettigheter på delte dokumenter i OneDrive for Business.