Video

Hvordan endrer jeg rettigheter på deling av dokumenter?


Når du deler et dokument med andre kan du velge mellom to type rettigheter: «Kan redigere» som vil si at de kan gjøre endringer i dokumentet. «Kan vise» som betyr at de kan se, men ikke røre. I denne Mixen ser du hvordan du kan endre mellom rettigheter på delte dokumenter i OneDrive for Business.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s