Nytt i Office 365 – April


Denne måneden har vi lansert flere nye Office 365 oppdateringer for å hjelpe folk å samarbeide bedre. Dette inkluderer den etterlengtede Skype for Business Mac Preview, nye eksterne grupper for Yammer og forbedringer i våre Office mobilapper på Windows Phone, iOS og Android.

Vi presenterer Skype for Business Mac Preview

I dag er vi glade for å kunngjøre oppstart av Skype for Business Mac Preview. Denne nye appen tilbyr en enkel, men kraftig opplevelse som bringer våre Mac-kunder inn i den moderne tid med Skype for Business.

Skype-møter er nå tilgjengelige med Skype for Business Mac Preview

Skype for Business Mac Preview vil slippes i tre kumulative etapper som fører til offentlig tilgjengelighet, planlagt for 3. kvartal 2016. Dagens første utgivelse lar deg se og delta på møtene. Vi vil snart følge opp med mer, inkludert kontaktliste og samtaler via chatt, lyd og video. Hvis du vil vite mer om Mac Preview, lese Skype for Business Mac Preview blog.

Fremmer samarbeid i Office

Denne månedens oppdateringer for Office 2016 skrivebordsklient bringer samarbeid i senter. Kjernedeling, en ny aktivitetsstrøm, informasjon om tilstedeværelse og Skype for Business direktemeldinger er nå alle tilgjengelige på et øyeblikk i øvre høyre hjørne av dokumenter som deles med andre.

Nå kan du enkelt se hvem som arbeider – og hvor i dokumentene, samt raskt starte direktesamtaler med Skype for Business.

 

Den forbedrede samarbeidserfaringen i Office 2016 inkluderer:

  • People hub – Nå har du mer innsyn i hvem du samskriver med i et Word eller PowerPoint dokument. På et øyeblikk kan du raskt se alle som bidrar i dokumentet på båndet og deretter, med ett klikk, hoppe til nøyaktig hvor de arbeider.
  • Skype for Business integrasjon – Du kan klikke på en persons miniatyrbilde for å starte en direktesamtale med Skype for Business, eller se deres kontaktkort. Klikk på Skype for Business-ikonet for å starte en gruppesamtale med alle som redigerer i dokumentet.

Aktivitetsstrømmen gir tilgang ti en hel historie av dokumentendringer, inkludert tidligere versjoner.

  • Aktivitetsstrøm – Rask tilgang til aktivitetsstrømmen gjør det enkelt å se hva som har skjedd i dokumentet, presentasjonen eller et regnearket lagret i SharePoint eller OneDrive for Business. Aktivitetsstrømmen viser deg en full historikk over endringer, og du kan enkelt åpne eller gå tilbake til en tidligere versjon hvis du må.
  • Kommentarer – Med ett klikk kan du opprette eller se gjennom kommentarer i dokumentet eller lysbildet.

Yammer eksterne grupper er nå tilgjengelig

Office 365 kunder kan nå opprette eksterne Yammer grupper for sømløs og sikkert samarbeid på tvers av selskap og organisatoriske grenser. Eksterne grupper fungerer akkurat som interne grupper, og gjør at samtaler rundt temaer, dokumenter, notater og linker nå kan strekker seg til kunder, partnere eller folk i andre organisasjoner. Grunnet sikkerhet vil det kreve gruppeadministrator sin godkjenning før eksterne medlemmer er lagt til, samt at administrator for Office 365 kan deaktivere eksterne grupper for organisasjonen. Besøk “Opprette og administrere eksterne grupper i Yammer” for å komme i gang.

Nå kan du opprette eksterne Yammer-grupper for utvidet gruppesamarbeid.

Jobb smartere og mer intuitivt på farten

Vi fortsetter å forbedre Office mobil applikasjoner, slik at det er enda enklere å være produktiv: hvor som helst, når som helst og på enhver enhet. Noen høydepunkter denne måneden:

  • Hurtig redigering – Nye mobiloppdateringer gir tilgang til de mest populære funksjonene i Word, Excel og PowerPoint for Windows Phone, iPhone og Android. Disse funksjonene vises nederst på skjermen, skreddersydd for innholdet du velger.

Få raskt tilgang til relevante funksjoner basert på innhold du har valgt i Word, Excel og PowerPoint på telefoner.

 

  • Ta opp lyd i OneNote på Windows Phone – Det er lett å starte et lydnotat på farten med Windows Phone. Bare trykk på bindersen og deretter mikrofonen på tastaturet i kommandolinjen for å komme i gang.

Du kan lese hele det originale blogginnlegget på Office Blogs.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s